Kezdőlap / IMPORTŐR

DENTALMODE fotopolimerizációs lámpától a 3D CT-ig

ALAPÍTVA:1993

A DENTALMODE Kft. 1993-ban alakult, dinamikusan fejlődő cég

Tevékenységünk, fogászati berendezések importálása közvetlenül a gyártóktól, és ezek értékesítése  a Magyarországon praktizáló 4800 fogorvos felé. A fogászati berendezések teljes skáláját kínáljuk, fotopolimerizációs lámpától a 3DCT-ig. Kedvező csomag ajánlatainkkal,21 év tapasztalatával, átfogó termék palettánkkal, ideális partnerek vagyunk induló rendelő beruházásakor. Igény esetén részt veszünk a rendelő berendezésének műszaki tervezésében, engedélyeztetésben és kivitelezésében is.

HITELÜGYINTÉZÉS

Vevőink számára megteremtjük a szükséges pénzügyi forrást, akár lízing-hitel ügyintézésről, akár Európai Uniós pályázat írásról legyen szó. A Merkantil Bank partnereként részt veszünk a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett fix 2,5%-os kamatozású Növekedési Hitelprogramban.


PÁLYÁZATÍRÁS

Az Európai Unióból az elkövetkező hat évben 21 Milliárd Euro támogatás (mértéke 0-70% településenként változik) fog érkezni hazánkba. A megnyíló pályázatokról orvosainkat Pályázatfigyelő Hírlevelünkkel értesítjük. A Beérkező igényeket feldolgozzuk, és ha a vevő az általunk kiadott árajánlatunkat elfogadta,akkor megírjuk számára a pályázatot. Az egész országot lefedő (Győr, Budapest, Nyíregyháza) Pályázatíróink segítségével szinte kivétel nélkül minden pályázatot megnyerünk ügyfeleink számára.


HELPDESK, TERMÉKTÁMOGATÁS, SZAKMAI TANFOLYAMOK

A komplexebb készülékek (mint pl. kezelőegység, röntgenek, lézer, sebészeti készülékek, autokláv, stb.) átadása magában foglalja a beüzemelést és a betanítást is. A gépek használatára telefonos ügyfélszolgálatunkkal terméktámogatást, a digitális eszközökhöz pedig Távoli Asztal” alkalmazásával azonnali Online segítséget nyújtunk.

Néhány termékünk, például a lézerek, csontsebészeti készülékek, röntgenek használata már-már külön szakmát igénylő feladat. Ezért egyetemi professzorokkal együttműködve szakmai tanfolyamok szervezésével segítjük elő partnereinknek a megfelelő tudás elsajátítását.

SZERVIZ, ALKATRÉSZ BÁZIS

Magyarország kis piac, nagyon fontos a kedvező referenciák számának folyamatos bővítése. Ennek elengedhetetlen feltétele a jól működő alkatrészraktár és a tapasztalt szerviz technikus csapat biztosítása. Szerződéses VIP partnereinknek, 24 órán belüli kiszállást és esetlegesen csere készüléket is biztosítunk.

SALES, BEMUTATÓTERMEK

Cégünk  szakképzett orvos látogatókkal, szervizesekkel és viszonteladókkal rendelkezik az ország egész  területén.

Bemutató termeink:

  • 1037 Budapest, Bécsi út 314/c.  Bemutatóterem és HomeDent Fogászati rendelő, DentalMode Továbbképző és Szervizközpont
  • 4400 Nyíregyháza, Szegfű u. 54/c.  Dentalmode Kereskedelmi és Logisztikai központ,